Monday, February 3, 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
First time ayie nak join Giveaway ni..Mana tau kot2 ada rezeki kan,hehe Giveaway ni dari blog IntaNBerliaN. Sebelum ni jadi silent reader je kt blog tu,huhu So, jom la join ramai2..Senang je cara nak join.





Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014

8 comments:

  1. thanks join..

    Good luck ayie :-)

    haa pandai pun buat.. betoi la camni.. hihi

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan dan follow
    jom meriakan GA ni
    1)http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/02/first-giveaway-by-che-dyla.html
    2)http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/02/fantastic-giveaway-by-syaza.html
    3)http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/giveaway-blogger-gempak-2014.html

    ReplyDelete
  3. kak ina:: try2 cmtu je..baru nk belaja,huhu

    shahida rahim::insyaallah..:)

    ReplyDelete
  4. salam ukhwah..datang dr GA yang sama.Gud luck!!!

    done follow your blog..jemput kunjungi blog saya and follow me back ye..tqvm!!!

    http://www.ummiaisys.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  5. hi..sy join juga.. Good luck ye... :) http://sweetlittlemom.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. hi..gud luck yer..
    done follow awak..
    http://ecahkhalili.blogspot.com/2014/02/koleksi-awal-2014.html

    ReplyDelete
  7. Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
    ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete