Friday, February 21, 2014

Blogwalking

بسم الله الرحمن الرحيم

Rajin pulak tengah-tengah malam ni update blog + join segmen bagai kan. Tak pe la, mood tengah rajin..layan kan je la, hehe actually ayie just nak share je. Hari-hari ayie memang akan bukak blog kalau free terutamanya malam la. Siang sibuk so tak dapat la godek-godek blog di siang-siang hari kan.. Ayie akan blogwalking ke beberapa blog. Kadang blog yang sama ayie bukak hari-hari, kadang blog lain-lain. Ikut pada kesempatan. 

Cuma nya ayie jarang nak tinggal jejak..ayie bukan apa, segan la..ayie kan blogger baru. Tak sampai sebulan lagi b'blog nih. Kang pandai-pandai nak komen bagai apa pulak kata orang kan,huhu tapi kalau da kenal ayie ni macam mana, tak de maknanya segan-segan tu bagai. Cket-cket tu ada la, tapi bila da makin kenal ni lain. So, jangan ingat ayie tak terjah blog-blog korang yang comel-comel tu tau. Ayie terjah cuma tak tinggal jejak, hehe..Siapa-siapa yang nak ayie follow jangan segan-segan tinggal link korang ye. Insyaallah akan di follow. Sahabat-sahabat blog nih semua baik-baik! =)


4 comments:

  1. salam jumaat :) singgah sini..please alert dgn post di page syira ye..nnti nak promote blog lg :)

    ReplyDelete
  2. Jangan malu dan segan nak tinggal jejak... Zumal sendiri suka ada apa2 komen kat entri zumal... Boleh gitu :)

    ReplyDelete
  3. segan sebab ayie tak biasa lg,hehe

    ReplyDelete