Wednesday, February 5, 2014

Alamak! Mereka tak hadir la =)

بسم الله الرحمن الرحيم

Hye!Tajuk kemain lagi kan..hehe Siapa 'mereka' yang tak hadir tu..haa,ni nak bagi klu cket.
Ape la yang ayie buat time cuti semester ni kan..=)

Khusyuk la sangat tu..hehe

Ni la kerja ayie. Kerja ape?nanti ayie ceritakan. Actually harini ramai tak hadir sebab ada kokurikulum. Harini kan hari Rabu. So ramai la yang tak datang. Tinggal 5 orang ni je,hehe Rajin korang ye. Gudluck tau. Semoga jadi anak-anak yang mendengar kata..^_^

3 comments:

  1. sblm ni cikgu,tp letak jawatan sbb smbung blajar,skrg part time je ngajar..=)

    ReplyDelete