Wednesday, April 2, 2014

Serba Salah - MiniGiveaway #1 by Ayie Atiqah

بسم الله الرحمن الرحيم

Ayie betul-betul serba salah. Dan tak tau nak buat macam mana..Pening jap nak fikir (macam heavy la sangat kan) Kisahnya ayie akan post hadiah-hadiah tu esok. Memandangkan esok free untuk ayie keluar sekejap, hari-hari lain ayie perlu tunaikan tuntutan sebagai pelajar..Masalahnya sampai sekarang ada SEORANG lagi yang tak serah diri. Nak buat cabut undi bagai pun rasanya macam tak sempat da. Jadi, setelah puas ayie perah otak ayie da decide..

Mana-mana peserta MiniGiveaway #1 by Ayie Atiqah yang paling cepat hantar details kat ayie di email ayie, ayie kira sebagai pemenang. Boleh macam tu? Jadi,jom cepat-cepat hantar email kat ayie. Siapa tahu korang salah seorang pemenang tu kan. Gudluck! =)

1- Nama penuh (bagitau sekali nombor korang dalam senarai peserta)
2- Alamat Lengkap
3- No. Telefon

hantar ke email: ayieatiqah@yahoo.com

p/s: Cepat-cepat hantar sebelum 8:30 malam ni

3 comments:

  1. sbr ok ayie, mgkin diorang tgh bz / tak perasan... =D

    takmo pening2x, ok.. ^____^

    ReplyDelete