Tuesday, April 8, 2014

Nasi Arab Nyum2!

بسم الله الرحمن الرحيم

Tumpang lalu tumpang lalu..haa harini ayie nak tolong promote satu barang. Tolong tolong gitu je. Tolong saudara ayie. Ada rezeki dia, Insyaallah..Nak tau apa barang tu?Meh tengok dulu, mana tau kot-kot korang berkenan ke kan.. =)

Photo

Taraaa...Ni la barangnya! Rempah Nasi Arab. Jadi, mana-mana penggemar nasi arab tu yang mungkin da 'cemuih' makan yang kedai punya, nak cuba pulak masak sendiri, ni ada solution nya. Yang penting  cepat, mudah & ringkas!   Set rempah lengkap nasi arab. Terdapt 2 pilihan rempah iaitu al mandy & al khabsa. Set lengkap dgn 1/2 kg beras basmathi, rempah nasi & rempah lauk. Anggaran makan sehingga 6 / 7 org dewasa. Cara penyediaan diberikan, lengkap bersama cara penyediaan salsa. Tak perlu menumis..Jimat kos! 

Harga? Confirm korang nak tau kan..Harga dia cuma RM20! Macam mana, oke tak? Siapa yang berminat boleh pm email ayie, ayieatiqah@yahoo.com

p/s: Test promote barang..=)

11 comments:

  1. waaahhhh nasi arab,, pnah makan sekali je sbb slalu kalo middle east punye kedai mkn msti mahal.. hehehe :)

    ReplyDelete
  2. nasib arab??sedapnya..masak sendiri..xpandai la..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. waa..pandai tak masak nasi arab sendiri? =D

      Delete
  4. 6 ke 7 orang makan tu dengan kadar banyak mana sorang? kalau 2 pinggan ke 3 pinggan sorang - kira bukan 6 atau 7 orang makan tu... hahahaahha... cer check betul-betul... buat anggaran yang lebih hampir ketepatannya hahahaahaha... bagus tu...
    (amik gambar comey comey sikit...boleh promote ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni untk yg tak kuat makan mcm cik wafa,hehe
      gambar ni mmg ambik dr owner die la..=)

      Delete