Tuesday, March 11, 2014

Tergamaknya Buat Main-main

بسم الله الرحمن الرحيم

Harini seharian sibuk dari pagi sampai ke saat ni. Siang cari hadiah untuk Community Service yang ayie cerita sebelum ni. Malam pulak meeting. Tak sempat nak update blog awal-awal. Kisahnya, pagi tadi berkesempatan la online jap kat kedai mamak ni. Then, member tunjuk 1 info fake pasal MH370 ni. Dan info tu pulak ayie ada share kt blog semalam. Apa lagi, bukak blog terus padam la kan. Dekat blog pun ada orang bagi tau ayie yang info tu fake. Thanks ye. Ayie cepat-cepat padam. Kang sia-sia dapat dosa free sebar info salah. Tergamaknya hati buat macam tu di saat orang tengah bersedih dan berduka dengan kisah pesawat MH370. Semoga dia sedar akan kekhilafan yang dia buat. 

Sumber: Sini

Teruskan berdoa untuk MH370. Semoga akan ada petunjuk dari Allah. "Doa orang-orang soleh yang dekat dengan Allah SWT & ahli keluarga adalah kuncinya " - Kapten Norudin Abd Majid

5 comments:

  1. ...MAAF tak sempat nak terjah semua entry..rindu nak blogwalking..
    jom singgah blog syira ..doakan untuk MH370 :)
    # Puisi- MH370 Pulanglah ! #

    ReplyDelete
  2. hmm.. pelik ngan org2 mcm ni.. xtau apa dlm pale otak dorang... pray for MH370

    ReplyDelete
  3. semoga di beri petunjuk di mana MH370..

    ReplyDelete