Sunday, March 23, 2014

Nak Buat MiniGiveaway, Tapi...

بسم الله الرحمن الرحيم

Ermm..ayie tak tau nak mulakan bicara macam mana. Sat-sat nak 'atoq' ayat..Macam ni, ayie memang da lama plan nak buat MiniGiveaway . Banner pun dah 2 minggu lepas ayie design sesimple mungkin. Dan yang lagi penting hadiah pun ayie da siapkan tau. Hadiah-hadiah tu biasa-biasa je la. Tapi tu la, masalahnya sekarang ramai ke akan join nanti..??? Ayie kurang pulak self confidence bab-bab macam ni sebab ayie blogger baru. Sahabat blog pun tak cecah 100 lagi,erm... =/

Sebelum tu, biar ayie cerita dulu apa tujuannya ayie nak buat MiniGiveway ni. Pertama, tujuannya adalah untuk menghargai rakan-rakan blogger semua yang sudi bersahabat dengan ayie, bagi support kat ayie secara langsung ataupun tak. Keduanya, sambil berMiniGiveaway sambil tambah kenalanSecara tak langsung boleh rapatkan ukhwah yang sedia terjalin + boleh tambah kenalan baru. Ketiga, ayie da siapkan hadiah pun dan memang niat nak kasi kat rakan blogger. Jadi kena la kasi. 

Jadi..macam mana ye? Akan ada respon ke tak ayie nak buat MiniGivaway ni..

Sumber: Google 

5 comments:

  1. Assalam Ayie... and good morning.. :D
    Ayie nak buat GA apa?

    ReplyDelete
  2. ayie nk buat GA sje2 je,mrapatkan ukhwah gitu..tlg promote tau nt,

    ReplyDelete