Thursday, March 27, 2014

Birthday Surprise!

بسم الله الرحمن الرحيم

Yeah! Harini buat birthday surprise. Menjadi! Tak kantoi langsung, hehe yeesss! =)
Jom layan gambar dulu.






Nyum2! Kek ayie tempah khas. Ikut kehendak ayie la kan. Nak bentuk love, perisa vanilla. Warna purple semestinya. Design pun ayie mintak nak yang macam mana, memandangkan kedai kek tu ada pelbagai design kan. Tapi tak ingat pulak design yang ayie nak tu macam mana. Tapi yang ni siyes memang cantik dia buat. Then, mintak nak ade chocolate rice tepi-tepi tu. Overall, ayie sangat berpuas hati dengan kek ni. Rasa pun oke, kurang manis. Kena dengan tekak ayie. Yang penting kena dengan selera tuan punya birthday.. =)

Ikan siakap 3 rasa tu pun ayie tempah da kat 1 kedai yang biasa kami makan selalu. Siap mintak reserved meja lagi takut ramai orang. Menu lainnya adalah tomyam campur dan laicikang. Habis sekor tu kami makan tau. Sedaaappp! Dan kad birthday tu pulak, ayie tawaf satu taman da tapi takde jual birthday kad. Last-last ayie decide create sendiri je la. Comel pun comel (perasan kan) =)

p/s: Birthday siapa la kan.. =)

8 comments:

  1. hehe pandai melawak ye zumal ni =)

    ReplyDelete
  2. bufday sape? tak bgtau pon sape nama tuan punye bufday tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nt2 kite cite sape tuan punya befday,

      Delete
  3. aik ?? birthday sape tu ?? =) sodap nya ikan siakap 3 rasa tuuuu..

    ReplyDelete