Wednesday, March 26, 2014

Ayie Nak Mintak Tolong Boleh..?

بسم الله الرحمن الرحيم

Erm..eerrr..Seperti biasa, kasi ayie 'atoq' ayat sat. Erm..ayie nak mintak tolong cket ni. Cket je.. Ayie nak buat dekat kotak komen tu kita boleh reply setiap orang yang komen tu satu persatu. Tapi ayie tak pandai + tak tau pun nak buat macam mana. Jadi, ayie nak mintak tolong siapa-siapa yang tau or yang ada tutorial tu tolong ajarkan ayie jap. Ayie hargai segala tunjuk ajar korang tu dan di dahulukan dengan ucapan jutaan terima kasih ye.. (da macam penutup surat rasmi je, hehe) =)

Dan satu benda lagi nak cakap, it is very surprising me! Ayie memang tak jangka langsung akan ada sejumlah peserta yang bagi ayie ramai join memeriahkan MiniGiveaway #1 by Ayie Atiqah. Seriously di luar jangkaan ayie. Ayie hanya menjangkakan paling ramai pun mungkin dalam 20 ke 25 orang macam tu je. Sebab tu ayie bukak GA ni 5 hari. Ayie kan blogger baru. Tak sampai 2 bulan lagi b'blog. Tak sangka pulak seramai ni yang join. Huwwaaa...rasa nak menangis teharu dengan support terbaik daripada rakan blogger semua!Thanks so so so much! Ayie sangat-sangat hargai korang tau =')

Walaupun GA ni hanya biasa-biasa je, hadiah yang disediakan pun tak seberapa tapi tetap ramai sahabat blogger yang support. Hari Sabtu ni ayie akan update senarai peserta ye. Jadi boleh la blogwalking tambah kenalan sementara nak tunggu ayie umum pemenang 31 Mac nanti, kan.. Itu saja ayie nak cakap (padahal dah berjela kan, huhu) Jangan lupa tau, kalau tahu pasal tutorial tu bagitau ayie tau..Terima Kasih tau =)

6 comments:

  1. Replies
    1. hehe tak menyibuk la zumal,datang menceriakan =)

      Delete
  2. jom ayie http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/ga-pertama-oleh-amir-khalis.html :)

    ReplyDelete
  3. ayie,, anis ade buat tuto.. jom singgah.. khas utk ayie.. :)
    http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/03/tutorial-cara-nak-reply-komen-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa!terima kasih bnyak2 awak..ayie hargai sngat2 tau =')

      Delete
  4. of coz ler kena support...! =D
    Alhamdulillah...moga suksessss kamu yer ^____^

    ReplyDelete