Thursday, August 14, 2014

Cerita Examinations Result

بسم الله الرحمن الرحيم

Berdebar tak budak2 UiTM nak tunggu result arini?Mesti dug dap dug dap je..huhu Ayie sendiri berdebar2, takut semua ada..Nak cek pagi tadi punya la liat, tapi nak tau..dengan lafaz Bismillah fuhhh..scrol punya scrol Alhamdulillah..Terima Kasih Allah..Nak menangis rasa. Terharu semua ada. Kalau ada mak ada tadi peluk mak da. Mak baru je pergi kerja sebelum tu. Alhamdulillah..Tahniah kat diri sendiri,hehe 



Alhamdulillah atas segala yang Allah berikan untuk ayie sekeluarga. Sebab apa ayie cakap sekeluarga? Sebab kejayaan ayie harini adalah berkat doa mak dan ayah yang tak pernah putus harap nak tengok anak2 diaorang berjaya. Alhamdulillah..result adik ayie pun tak kurang hebatnya. Walaupun dia tak dekan macam semester lepas tapi masih lagi oke result dia. Tahniah dik! Jangan putus asa, teruskan usaha!

Terima kasih buat semua pensyarah2 UiTM Merbok yang sudi beri ilmu dan tunjuk ajar untuk ayie dan sahabat2 lain. Semoga Allah memudahkan segala urusan kalian, In Sha Allah..Amiin
Buat mak ayah, ampunkan segala salah silap saya. Terima kasih untuk segala pengorbanan untuk saya dan adik2. Ni hadiah saya untuk mak ayah..Walaupun bukan 4 flat tapi saya tau ni pun da buat mak ayah gembira jugak kan? Saya sayang mak ayah! (dah macam wish lepas konvo je,huhu)

Terima kasih mak ayah atas doa yang tak pernah henti mengiringi perjalanan hidup saya. Buat semua sahabat, walau apa pun result korang TAHNIAH dan jangan sedih2 ye..Semoga kalian terus berjaya dalam hidup..=)

Photo: leklu sapkoklu hahah pasnih kite kepakkepak gebumgebum okay 
#inshaaAllah

p/s: Jangan buat keputusan ketika dua keadaan, ketika sangat gembira dan ketika sangat bersedih.Takut kedua-duanya memakan diri..

6 comments:

  1. Tahniah yer Ayie... Lama betul zumal tak singgah sini ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..ayie pn lame xjalan2 sane..hehe

      Delete
  2. tahniah..result ain pun alhamdulillah ada peningkatan..hehe

    ReplyDelete