Thursday, August 21, 2014

Giveaway Harry Potter Postcards from Germany!

بسم الله الرحمن الرحيم

Mari2 kita join GA Harry Potter ni,hehe Hadiah nya postcard Harry Potter tau. Peminat2 Harry Potter tu jangan la lepaskan peluang ni ye..hehe Tuan blog ni JINDRISSKA sendiri ajak ayie join GA ni tau. Blog JINDRISSKA ni menarik. Bersahaja je gaya penulisan dia. Macam santai2 je baca. Bagi ayie blog JINDRISSKA ni pun mesra pengguna. Sebab apa? Sebab senang je nak godek2 blog ni, hehe 


Sempat lagi nak join ni. Tarikh tutup 27 Ogos 2014. Gudluck everyone!

6 comments:

  1. terima kasih join ye.... kalau nak check senarai peserta untuk blogwalking balik, tgok dekat sini ye... KLIK

    ReplyDelete
  2. Good luck and all the best :)
    Blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete