Thursday, September 18, 2014

Testimoni Advance White V'asia

بسم الله الرحمن الرحيم

Setelah hampir sebulan lebih da ayie guna produk Advance White Vasia ni. Baru nak masuk botol ke 2. Hasilnya? hehehe Meh nak cerita secara peribadinya. Actually bukan lah 100% produk ni berkesan kat diri ayie. Sebabnya setakat guna sebotol, bukan effect terus 100%. Orang lain dok pakai produk K Colly tu dalam 3 bulan baru effect jelas cket demi cket.  Ayie nak bagi nasihat + tips cket.

# Makan collagen or supplement ni kena banyak minum air masak. Macam ayie, nak kata minum cket tak jugak, minum banyak pun tak jugak. Sedang2 la. Jadinya mungkin effect tu lambat cket.

# Biasanya makan collagen ni kita kena avoid minum kafein. Macam ayie pulak dalam dok avoid tu kadang terminum jugak. Apa boleh buat, da feveret, hehehe

# Ayie bukan lah hari2 makan pagi 1 scoop malam 1 scoop seperti yang diarahkan. Ayie makan sehari sekali je. Makan waktu malam sebelum tidur. Sebab pagi ayie minum jus kurma yang untuk kesihatan minda dan badan tu Qaseh Gold Adinda. Kadang tertidur macam tu je tanpa minum! hihi Mungkin ni faktor lambat dia nak berkesan

Ni la antara nasihat + tips dari ayie. Tapi setakat harini yang ayie perasan jerawat belum lagi la singgah di muka ayie. Alhamdulillah..Means yang besar yang sakit2 tu. Yang kecik secoet tu ada la cket2. Tu pun bukan kerap la. Dan bintik hitam kat hidung pun kurang jugak. Bukan la maksud takde langsung ye. Cuma berkurang. Kira ada la jugak perubahan tu kan. Cuma bab putih gebu gabas tu tak la sampai tahap tu lagi. Kalau da ayie ni memang kulit manggis, takkan terus automatik akan dapat kulit isi manggis kan, hehe

Tu la antara pendapat dan pandangan peribadi ayie selepas guna produk ni. Ni da masuk botol kedua pulak, huhu Semoga apa yang ayie share bermanfaat untuk semua =)

18 comments:

  1. Terbaiklah Ayie. Tengok gambar sikit. Hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana cari la entry ayie yang jmpe blogger intan berlian tu,hehe

      Delete
    2. nak bancur guna air suam or sejuk ekk

      Delete
  2. Sy baru try 3hari produk nie. Hihi. Minum air bnyk2 asyik ke toilet je kjenye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..In Sha Allah, nt ada la kesan baik tu =)

      Delete
  3. Mmg berkesan saya dah consume 3 botol ramai yang perasan perubahan tona kulit dan kulit more firm...nmpak tak.kusam..dan yg best takyah pakai bedak tapi hanya secalit lipstick dan eyeliner dan rasa cun...saya bagi 4 bintang..harga pon murah tapi berbaloi..

    ReplyDelete
  4. Mmg berkesan saya dah consume 3 botol ramai yang perasan perubahan tona kulit dan kulit more firm...nmpak tak.kusam..dan yg best takyah pakai bedak tapi hanya secalit lipstick dan eyeliner dan rasa cun...saya bagi 4 bintang..harga pon murah tapi berbaloi..

    ReplyDelete
  5. Saya jual ADVANCE WHITE V’ASIA RM34. WHATSAPP 0133246417

    ReplyDelete
  6. Saya jual ADVANCE WHITE V’ASIA RM34. WHATSAPP 0133246417

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fazleen zakaria awk ad jual lg ke vasia advance white ni?cmne nk oder ye?

      Delete
  7. Sebotol than berapa lama eh? Mcm sikit n x ckup sebulan jer kandungan sebotol tu

    ReplyDelete
  8. Nak dapatkan advance white harga rm29 per jar exclude postage blh pm 0196225344..blh juga dpatkan produk v asia y len & produk kecantikan yang lain :)

    ReplyDelete
  9. adakah produk v asia advance white ni melancarkan peredaran haid jugak ke?

    ReplyDelete
  10. adakah produk v asia advance white ni melancarkan peredaran haid jugak ke?

    ReplyDelete
  11. Sya pun bru nk try..sebelum ni sya pkai glow glowing tpi x pkai dh sbb org kata merkuri dia tinggi..
    Tu yg decide nk pkai bende ni..

    ReplyDelete
  12. kalau nak dapat kan V Asia Advance White, boleh wassap saya 0142469136 rm35 free postage untuk semenanjung. :)

    ReplyDelete