Tuesday, June 3, 2014

Battle of Work

بسم الله الرحمن الرحيم

Haaiish..nak mula dengan mengeluh, boleh tak..Ayie da mula masuk minggu-minggu yang teramat sibuk. Blog pun akan terabai la ye..Memang sangat sibuk da. Banyak entry tertangguh. Tapi ayie nak cerita jugak nanti walaupun da terlambat da. Antara entry tertangguh tu nak cerita pasal Unimap. Ayie ada study trip ke Unimap 2 minngu lepas. 1 lagi nak cerita pasal program ayie kat Taiping baru-baru ni. Insyaallah ada kesempatan ayie cerita nanti. Mana tau boleh jadi rujukan orang ke kan..

Sekarang da habis masa untuk bercuti. Memang nak bergelumang habis dengan kerja ni. Nak je ayie list kat sini buat tatapan ayie kot-kot lupakan,haha Tapi tak pela, list kt kalendar je la. Satu je ayie sangat-sangat wish sekarang ni, cepat-cepat la habis belajar. Ayie rasa makin lemah da ni. Tak tau mana da nak cari kekuatan ni selain beserah pada Allah semata-mata. Allah..tak sanggup da ni. Penat face ragam manusia hari-hari. Minta Allah terus bagi kesabaran je ni. Lagi 5 bulan je lagi. Please stay strong ayie. Allah sentiasa ada bersama..

"Ayie Atiqah bukanlah seorang yang mudah untuk tidak suka pada orang sesuka hati, tapi seandainya Ayie Atiqah sudah sampai tidak suka pada orang, bukan senang untuk suka kembali"

Ya Allah, peliharalah hati kecilku ini dari sifat mazmumah..

Sumber:Google4 comments: