Tuesday, October 16, 2018

Mini Kalendar 2019

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam, hye!

Sedar tak sedar lagi dua bulan da masuk tahun baru kan. Sekejap nya rasa laahaii..

Jadi sempena nak masuk tahun baru 2019, Qeuriz Printing buat promosi untuk Mini Kalendar. Sesuai untuk sebarang majlis tau. Lagipun bermanfaat bagi barang macam ni sebab tetamu simpan setahun tau! 

Ohyaa..sesuai jugak untuk korang yg berbisnes tu. Di samping buat sebagai hadiah untuk menghargai customer anda, anda juga boleh meluaskan lagi perniagaan. Dua dalam satu kan? =)



Boleh klik link ni untuk tengok full album Mini Kalendar 2019

Cepat WHATSAPP ayie untuk dapat harga promosi ni!


1 comment: