Tuesday, February 3, 2015

Blog Dah Setahun !

بسم الله الرحمن الرحيم

Waaaahhh cepatnya masa. Setahun da ayie berblog ni. Rasa cam baru buat je. Tup² setahun dah. Ayie masih lagi terkial² belajar pasal blog ni. Tak habis khatam lagi pun. Dah setahun rupanya. Macam² jugak la yang da disimpan dalam blog ni. Kata diary ayie kan. Harus la cerita benda² yang di anggap sebagai memory yang tak kan berulang da..huhu

Kadang dok saja² ada jugak belek² entry lama. Baca² balik. Kadang tu ada tarikh penting ke yang dulu² punya tapi dah lupa ayie bukak blog balik, heheh Sebelum ni banyak hal study la kan. Sekarang da nak masuk alam kerja cerita sal kerja pulak. Pasni kahwin, tunang, anak².. Hahah beso beno harapan dan angan² tu ye.. 


See da 1 year & 2 days. Actually ayie nak tukar wajah blog ni. Siapa² ada tutorial ke template hat molek² ke meh la share dengan ayie. Ayie ingat² lupa da la..huhu Btw, ayie dahulukan dengan ucapan terima kasih ye. Kot ada APA pendapat pasal blog ayie ke share la.. Ayie sudi nak dengar & tahu.. =)



2 comments:

  1. Replies
    1. Thanks syira ! Syira antra org terawal yg tlg ayie dlm dunia blog ni. Thanks tau =)

      Delete