Tuesday, November 4, 2014

Hasil Appointment Doktor #2

بسم الله الرحمن الرحيم

(Ayie sangat2 busy minggu ni, ayie update seringkas & sepadat mungkin ye)

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Syukur! Tu je ungkapan yang ayie leh gambarkan. Alhamdulillah ayie takde apa2 sakit bahaya or ketumbuhan seperti yang doc explain sebelum ni. Ayie cuma hidap sakit "Costochondritis" seperti yang ayie pernah cerita sebelum ni. Sakit ni tak bahaya ye, normal. Orang lain pun leh kena sakit ni. Cuma sakit dengan tak sakit sangat je. Atau kekerapan dia menyerang. Alhamdulillah sekarang da kurang da sakit TAPI nanti sakit ni boleh datang lagi. Bila2 dia suka dia datang la, muahahaha

Call mak bagitau pun mak cakap Alhamdulillah takde apa2 sakit serious (berkat doa mak sama kot). Doakan ayie terus diberi kesihatan yang baik ye. Korang pun jaga tau kesihatan baik2. Pemakanan tu penting untuk di ambil berat ye. Sama2 doakan yang terbaik untuk kita ye.. Nak tau cerita ayie sakit ni boleh klik sini & sini

6 comments:

  1. Alhamdulillah... lega kan bila doc gtau camtu... take care yer ayie

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..lega sgt..semoga kita semua terpelihara drp penyakit2 merbahaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiin..in Sha Allah kak. Alhamdulillah..=)

      Delete
  3. Alhamdulillah..sory, ana terskip story. Tak tau ayie sakit. Mudah2an sihat sejahtera selalu. :)

    ReplyDelete