Monday, November 23, 2015

Restoran D'Bukit, Changkat Ibol

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam, hye!

Minggu lepas ayie sekeluarga sempat la singgah Restoran D'Bukit ni sebelum balik kampung. Famous sangat ke? Tak tahu nak kata la, tapi di sekitar kawasan Taiping ni memang orang tahu la kedai ni. Kedai ni di Changkat Ibol. Apa yang special nya dekat kedai ni?




Haa.. yang ni la yang specialnya. Ais kepal milo! Nyum3! RM2 je. Kalau tambah milo tabur jadi RM 2.50. Oke la kan? Sedap, tapi sebab ayie ambik milo tabur so manis la.. hihi Lain2 minuman best pun ada, ais kacang, milk shake bagai. 


Makanan pun banyak best. Ayie pilih nasi ayam. Oke la .. So korang kalau teringin nak makan singgah la mai sini naa =)

No comments:

Post a Comment